Delicies de coco

Ingredients

  • 4 ous
  • 150 grms. de coco ratllat
  • 50 grms. de farina
  • 100 grms. de sucre
  • 1 culleradeta de llevat en pols

6 racions

Elaboració

Batre els ous sensers amb el sucre, quant estiguin ben espumats, afegir la farina i el llevat,barrejar amb cura i afegir el coco.
Repartir als motlles (de magdalenes)untats amb mantega.
Posar al forn migt-alt uns 20 minuts.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1932 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: