Pastis de formatge

Ingredients

  • 1 terrina de formatge tipus philadelfia
  • 10 formatges kiris
  • 3 iogurts naturals
  • 4 ous
  • 9 cullerades de sucre
  • 4 cullerades de maizena
  • 1 cullerada de llevat en pols
  • (totes les cullerades soperes)

6 racions

Elaboració

Triturem tots els ingredients,que quedi molt fi.
Untem un motlle amb mantega, i posem la massa i al forn previament calent a 175º, a la part baixe i encendre el gratinador, el deixarem uns 60 minuts.

1h 10min

Notes

El gratinador sa de encendre al mateix temps que la part de baix
Si el forn no ho permet, una vegada cuit el posem un moment al gratinador perque agafi color


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1902 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: