Conill a la sidra

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 conill de 1 kg tallat a trossos
  • 1 llauna de sidra
  • 150 g de bacó tallat a trossos
  • 3 grans d'all
  • 200 g de xampinyons
  • 1 cullerada de mantega
  • Oli, sal i pebre negre

4 racions

Elaboració

Salpebreu els trossos de conill.
En una cassola al foc amb oli i mantega, fregiu els talls de conill. Quan estigui daurat, retireu-los i reserveu-los.
A la mateixa cassola, fregiu les cebes tallades a juliana, els xampinyons tallats a làmines i el bacó. Quan estigui tot ofegat, poseu-hi els conill i la sidra. Deixeu-ho coure uns 25 minuts.
Per servir-ho, poseu en el plat la salsa i damunt els talls de conill.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

829 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: