Amanida d'estiu

Ingredients

  • 4 patates petites
  • 4 llaunetes de tonyina de 80 grms.
  • 2 pastanagues ratllades 1 ceba tendra
  • 1 grapat d'olives negres d'arago
  • 1 grapat d'olives verdes trencades
  • 1 potet de panis dolç
  • 4 ous durs
  • 4 palets de crac o gambetes pelades (al gust)
  • Oli d'oliva
  • 1 xic de vinagre blanc
  • Fulles d'ansiam blanques tallades a juliana
  • 1 ceba tendra tallada a juliana fina
  • 2 tomaquets pelats i sense llavors tallats a daus

4 racions

Elaboració

Bullim les patates amb pell, i els ous
En un bol i posem tots els ingredients, les patates esqueixades, els ous tallats a trossos, el palet de crac a rodanxes.
Barregem tot i amanim amb el vinagre i oli.
Posem a la nevera abans de servir

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1754 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: