Taboule amb ceba tendra i tonyina

Ingredients

  • 200 G de semola de blat (cus cus)
  • 2 cebes tendres
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 pebrot verd
  • 200 g de tonyina de llauna en oli
  • 4 cogombrets en vinagre
  • Olives negres d'Aragó
  • 2 tomàquets vermells
  • Vinagre

4 racions

Elaboració

Poseu la semola en un bol amb el doble de volumen d'aigua bullent i es deixa reposar una estona. Desprès, se sala i s'escorre, si queda aigua.
Peleu les cebes i piqueu-les petites
Talleu els pebrots a trossets petits i esmicoleu la tonyina.
En un bol, s'hi barregen tots els ingredients. S'amaniu-los amb oli i vinagre i es barreja amb el cus cus.
S'ha de servir fred.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

842 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Joan Cirera diu:
Amic Joan, jo preparo un taboulé similiar, però enlloc de posar-hi tomàquet natural, i poso tomàquet deshidratat, al que prèviament he posat a macerar un parell de dies amb oli,un all pelat,orègan i julivert. Queda molt original i dona un gust diferent.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!