Taboule amb ceba tendra i tonyina
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
Ingredients
- 200 G de semola de blat (cus cus)
- 2 cebes tendres
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 pebrot verd
- 200 g de tonyina de llauna en oli
- 4 cogombrets en vinagre
- Olives negres d'Aragó
- 2 tomàquets vermells
- Vinagre
4 racions
Elaboració
Poseu la semola en un bol amb el doble de volumen d'aigua bullent i es deixa reposar una estona. Desprès, se sala i s'escorre, si queda aigua.
Peleu les cebes i piqueu-les petites
Talleu els pebrots a trossets petits i esmicoleu la tonyina.
En un bol, s'hi barregen tots els ingredients. S'amaniu-los amb oli i vinagre i es barreja amb el cus cus.
S'ha de servir fred.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1060 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.