Últimes receptes
Etiquetes |
Farcellets de col, farcits de gall d'índi, gratinats al forn
Categoria:
Valoració:
Encara no te valoracions
![]() Ingredients
UtensilisQuatre cassoletes de terrissa, de mida individual. ElaboracióPrimer de tot, posem les fulles de col a bullir, amb aigua i sal. Quan són cuites, les refredem en un bol amb aigua, i uns glaçons. Seguidament, les posem damunt el drap de cotó, i les retallem de forma rectangular, amb l'ajud d'un ganivet, i les reservem.
Si alguna cosa no es correcta pots
Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet? |
Amic Josué, si vas a les meves receptes, podràs veure la meva recepta del pastis de formatge fresc, qua també et pot ser...
Amic Joan, a la salsa Estrogonof, hi pots afegir una copa de vodka i flamejar-ho abans de posar els altres ingredients. Rep...
Amiga Susi, si et costa trobar la gelatina de poma, també pots posar un grapat de sucre amb un raig d'aigua en un cassó...
Amiga Mayte, si vas a les meves receptes podràs veure la meva recepta del meu fuagràs casolà, que és una altre manera de...
Amiga Lourdes, quan fem les múrgoles, les hem de fer bullir un bona estona ja que és un bolet que pot resultar una mica...