Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Coca de bròquilCoca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn
  • Pastís de formatge
  • Flam de formatge philadelphia
  • Tallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimonaTallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimona
  • Flam de taronja
  • Macarrons corbats, amb estofat de carabassóMacarrons corbats, amb estofat de carabassó

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Farcellets de col, farcits de gall d'índi, gratinats al forn

Categoria: Llegums i verdures
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Origen: Espanya > Catalunya
Estació: primavera   estiu   tardor   hivern  
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit fulles de col grans
  • Aigua
  • Sal
  • Una ceba picolada
  • Oli d'oliva
  • Dos pits de gall d'índi, passats per la picadora
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Salsa beixamel,( està en les meves receptes)
  • Formatge ratllat
  • Farina
  • Dos ous batuts
  • Mantega
  • Pebre negre en pols
  • Ví blanc

4 racions

Utensilis

Quatre cassoletes de terrissa, de mida individual.
Un drap de cotó, per embolicar els farcellets.

Elaboració

Primer de tot, posem les fulles de col a bullir, amb aigua i sal. Quan són cuites, les refredem en un bol amb aigua, i uns glaçons. Seguidament, les posem damunt el drap de cotó, i les retallem de forma rectangular, amb l'ajud d'un ganivet, i les reservem.
Seguidament, en una cassola amb oli d'oliva, posem a fregir el pit de gall d'índi, passat per la trinxadora,( això, demanem que ens ho facin a la polleria, que sempre queda més bé).
Quan és mig cuit, afegim la ceba picolada, i ho salpebrem. Quan tot el conjunt, és fregit, afegim un cullerot de sofregit de tomàquet, i mig got de ví blanc, i deixem que s'acabi de coure tot plegat. A continuacio, farcim les fulles de col amb aquesta farsa, com si fesim canalons, els passem per farina i l'ou batut, i els fregim en una paella amb oli d'oliva. Quan són rossets, els posem de dos en dos, en les cassoletes de terrissa. Tot seguit, els cobrim amb salsa beixamel, ho espolsem amb formatge ratllat pel damunt, hi afegim una nou de mantega, perqué al gratinar-se, quedin més esponjosos, i ja els podrem servir a taula, amb un plat a sota, per no cremar-nos.

1h

Per Quim Lleonart


Etiquetes: La cuina dels farcellets de col   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Llegums i verdures › Rostit › Farcellets de col, farcits de gall d'índi, gratinats al forn

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta5938

939 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

També et poden interesar les receptes:

  • Bròquil al forn
    Llegums i verdures
    90 min.
  • Navalles al forn
    Peixos i mariscos
    15 min.
  • Espatlla de xai al forn
    Carns
    120 min.
  • Ous farcits de carn gratinats
    Arrossos i pastes
    60 min.
  • Gall d'indi farcit
    Carns
    120 min.
  • Espàrrecs verds i blancs gratinats
    Llegums i verdures
    45 min.
  • Api al forn
    Llegums i verdures
    45 min.
  • Espatlla de xai al forn
    Carns
    120 min.
  • Ous dussos farcits
    Amanides i plats freds
    30 min.
  • Orada al forn
    Peixos i mariscos
    60 min.
  • Bacallà Gratinat al Forn
    Peixos i mariscos
    60 min.
  • Piquillos farcits de bacallà
    Llegums i verdures
    60 min.
  • Costella de bou al forn
    Carns
    30 min.
  • Xampinyons farcits
    Altres
    60 min.
  • Ous farcits amb salsa de tomaquet
    Altres
    45 min.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Quim Lleonart
Soc un xef de cuina jubilat de 74 anys, que vol posar la seva experiència en els fogons, a l'abast de tothom, mitjançant aquesta web.
Reus

2087 receptes

20 trucs

111 aportacions al fòrum

3 fotos favorites

124 seguidors

Segueix a 460 Xefs

  • Paulí Hernández Grande
  • Esteba Maresma Bons
  • Mayte Deza
  • Carles Sala Cervera
  • Lídia Narro Gorné
  • Anna M Torres i Ferrant
  • Rosa Huguet Ferrate
  • Antonieta Llaurado Llort
  • Marisol Bahi Sumalde
  • Joan Valldaura

... i 450 altres xefs

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Potatge d'hivern
  • Rigatoni amb xixorrites, gratinats amb formatge de bola
  • Cuixes de pollastre de corral en confit, amb cebetes del platillo caramel·litzades i mongetes del ganxet fregides
  • Mar i muntanya de rigatoni amb bolets i escamarlans
  • Salsitxes Frankfurt amb samarreta
  • Cards amb salsa verda i ametlles
  • Púding de torró, amb neules i pinyons
  • Hummus de mongetes vermelles amb cansalada
  • Picantons a la mostassa amb patates a la papillota
  • Amanida tèbia de favetes amb gírgoles i gules

Veure totes les receptes

Quim Lleonart RSS feed.

Últims comentaris

  • Pastís de formatge
    Amic Josué, si vas a les meves receptes, podràs veure la meva recepta del pastis de formatge fresc, qua també et pot ser...
  • Filet de porc amb salsa strogonoff
    Amic Joan, a la salsa Estrogonof, hi pots afegir una copa de vodka i flamejar-ho abans de posar els altres ingredients. Rep...
  • Pastis Tatin
    Amiga Susi, si et costa trobar la gelatina de poma, també pots posar un grapat de sucre amb un raig d'aigua en un cassó...
  • Mousse de fetge de pollastre
    Amiga Mayte, si vas a les meves receptes podràs veure la meva recepta del meu fuagràs casolà, que és una altre manera de...
  • Aletes de pollastre amb múrgoles
    Amiga Lourdes, quan fem les múrgoles, les hem de fer bullir un bona estona ja que és un bolet que pot resultar una mica...

Les seves millors receptes

  • Espatlla de xai al forn *****
  • Ànec a la taronja *****
  • Fuagràs casolà amb tòfona negra *****
  • Pop ofegat amb allioli *****
  • Patates farcides d'escalivada amb ganyims i escarola amb romesco *****

Receptes que millor ha valorat

  • Pastís gran d'aniversari de xocolata amb pa de pessic *****
  • Cebetes caramelitzades *****
  • Mousse de fetge de pollastre *****
  • Codonyat *****
  • Aletes de pollastre amb múrgoles *****

Les seves etiquetes

  • Amanides d'hivern 11
  • Amanides de primavera 33
  • Amanides de primavera-estiu 6
  • Amanides de tardor 12
  • Amb Kiwis 1
  • Carpaccio de figues amb fuà carameltzat 1
  • Cister 15
  • Coca de llardons 1
  • Cuina 1
  • Cuina amb xixorrites 19
  • Cuina amb xixorrtites 1
  • Cuina Basca 2
  • Cuina d'hivern 96
  • Cuina d'hivern-Cuina per les festes 1
  • Cuina de primavera 258
  • Cuina de primavera, Cuina de primavera 1
  • Cuina de primavera-estiu 17
  • Cuina de Quaresma 12
  • Cuina de tardor 311
  • Cuina de tardor- La cuinma del magret d'ànec 1
  • Cuina de tardor-El món de les sopes 1
  • Cuina de tardor-hivern 54
  • Cuina de tardor-L'enigmàtic món de les salses 1
  • Cuina de tardor-La cuina del magret d'ànec 3
  • Cuina de tardor-La cuina del romesco 2
  • Cuina dels potatges 6
  • Cuina marinera 195
  • Cuina per les festes 26
  • Esmorzar de tardor 1
  • Esmorzars de forquilla 8
  • Farnat de fruites amb iogurt 1
  • L'enicmàtic món de les salses 1
  • L'enigmàtic món de les salses 66
  • La cauina dels macarrons 1
  • La cuina d'hivern 15
  • La cuina de l'escabetx 1
  • La cuina de l'espardenya 11
  • La cuina de la brandada de bacallà 1
  • La cuina de la graella 48
  • La cuina de la pasta 31
  • La cuina de la post-guerra 3
  • La cuina de les amanides 3
  • La cuina de les amanides tèbies 1
  • La cuina de les arengades 2
  • La cuina de les broquetes 2
  • La cuina de les conserves 1
  • La cuina de les coques 24
  • La cuina de les cremes calentes 11
  • La cuina de les cremes fredes 9
  • La cuina de les creps 2
  • La cuina de les croquetes 1
  • La cuina de les escalopes 3
  • La cuina de les escudelles 1
  • La cuina de les faves 1
  • La cuina de les fregitel·les 6
  • La cuina de les guarnicions 23
  • La cuina de les hambugueses 2
  • La cuina de les lasanyes 2
  • La cuina de les mandonguilles 1
  • La cuina de les manetes de porc 11
  • La cuina de les manetes de porc-Cuina d'hivern 1
  • La cuina de les minestres 2
  • La cuina de les mussaques 1
  • La cuina de les paelles 2
  • La cuina de les palpetes de llenguado 2
  • La cuina de les papillots 5
  • La cuina de les paupiets de llenguado 6
  • La cuina de les petxines de pelegrí 12
  • La cuina de les pizzes 2
  • La cuina de les postres 32
  • La cuina de les sopes 24
  • La cuina de les truites 28
  • La cuina de les truites de riu 1
  • La cuina de les verdures 5
  • La cuina de pes petxines de pelegrí 2
  • La cuina del bunyols 4
  • La cuina del calçot 18
  • La cuina del carbassó 1
  • La cuina del cargol 4
  • La cuina del fuagràs 7
  • La cuina del llenguado 1
  • La cuina del magret d'ànec 8
  • La cuina del pop 2
  • La cuina del Wok 8
  • La cuina deles farinetes 2
  • La cuina dels "mar i muntanya" 2
  • La cuina dels aperitius 68
  • La cuina dels arrebossats 15
  • La cuina dels arrossos 24
  • La cuina dels bolets 16
  • La cuina dels brous 1
  • La cuina dels bunyols 12
  • La cuina dels canalons 1
  • La cuina dels canelons 3
  • La cuina dels civets 1
  • La cuina dels confits 3
  • La cuina dels confits d'ànec 1
  • La cuina dels coulisos 1
  • La cuina dels entrepans 2
  • La cuina dels escabetxos 5
  • La cuina dels estofats 94
  • La cuina dels farcellets de col 4
  • La cuina dels farcits 4
  • La cuina dels filets 1
  • La cuina dels gratinats 14
  • La cuina dels hummus 1
  • La cuina dels llegums 3
  • La cuina dels llibrets 3
  • La cuina dels macarrons 6
  • La cuina dels magrets 1
  • La cuina dels mar i muntanya 4
  • La cuina dels ous 6
  • La cuina dels ous remenats 7
  • La cuina dels pistos 2
  • La cuina dels platillos 33
  • La cuina dels popets 11
  • La cuina dels potatges 16
  • La cuina dels pudings 4
  • La cuina dels pures 2
  • La cuina dels rosbif 1
  • La cuina dels rostits 32
  • La cuina dels saltats 4
  • La cuina dels tomàquets farcits 2
  • La cuina dels trinxats 2
  • La cuiona de lesb petxines 1
  • La meva cuina amb conill 8
  • La meva cuina amb lluç 1
  • La meva cuina del bacallà 58
  • La meva cuina del conill 29
  • Lenigmàtic món de les salses 11
  • Mantegues compostes 7
  • Pasta de full 2
  • Pasta de full de carn i fruits secs 1
  • Plats per la diada 2
  • Postres de la Diada 1
  • Postres per la diada 1
  • Sofraja de vedella 1

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús