Baldanes de ceba o arròs, fregides amb mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit baldanes d'arròs o de ceba
  • 400 grams, de mongetes del ganxet bullides
  • Oli d'oliva
  • Picada d'all i julivert

4 racions

Utensilis

Un escuradents

Elaboració

En una paella amb un rajoli d'oli d'oliva, fregim les baldanes previàment punxades amb un escuradents, perquè no s'obrin.
Quan són fregides, les reservem i en el mateix oli, fregim les mongetes del ganxet ja bullides. Tot seguit, els hi afegim unes cullerades de picada d'all i julivert, i els hi donem unes voltes. Seguidament, posem dues baldanes i un grapat de mongetes per persona, i ja tenim el que s'en podria dir un esmorzar de " forquilla".

30min

Notes

A molts pobles de la Terra Alta, i Terres de l'Ebre, hi han veritables obres d'art, en quant a baldanes es refereix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1038 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: