Torrades al meu estil

Ingredients

  • 1 barra de pa de xapata de les curtes
  • 2 llaunetes d'anxoves
  • 1 grapat d'olives nrgres d'arago
  • 1 cap d'alls
  • 2 tomaquets madurs grans
  • 2 pebrots vermells
  • Oli d'oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Escaliben el cap d'alls,les tomaquets i els pebrots.
Quant estiguin freds pelem els pebrots i els tomaquets.
En un bol, ratllem la tomaquet,afegim els grans d'all axafats, remenem, posem un polsim de sal
Posem al damunt els pebrots a tires i un bon raig d'oli d'oliva,tapem i deixem 1 dia a la nevera
Partim la xapata per la mitad i la torrem per les dos bandes.
Posem al damunt tot el preparat escabibat, les anxoves i olives negres, ja podem servir

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

821 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: