Trenes de pasta de full amb cabell d'angel

Ingredients

  • 2 làmines de pasta de full rectangulars
  • 1 ou
  • 1 pot de confitura de cabell d'angel
  • Sucre glas (opcional)

6 racions

Elaboració

Desplegueu les lamines de pasta de full.
Dividiu la pasta de full en 3 parts, sent la del mig una mica més ample que les altres dels costats, pero sense tallar-les.
A la del part del mig, poseu-hi el cabell d'angel ben escampat i a la part dels costats, feu uns tall en diagonal mirant cap avall.
Comenceu a cobrir-la posant-hi una tira de cada costat i així quedarà coberta.
Pinteu.la amb l'ou batut i poseu-la damunt del paper de forn. Coeu-les a 200ºC amb calor dalt i baix i posada a baix del tot del forn, durant 30 minuts.
Quan estigui freda, podeu empolsar-les amb sucre glas.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2810 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: