Bombons de pernil i formatge

Ingredients

  • 1 glaçonera
  • Pernil salat
  • Formatge d’untar
  • Panses de Corint
  • Llesquetes de pa torrat rodonet

Elaboració

Feu unes tires de pernil, poseu-les en forma de creu que sobresurtin damunt de cada forat. Apreteu-les cap a dins.
Poseu en remull les panses.
En un bol bateu el formatge. Afegiu-hi les panses escorregudes i barregeu-ho tot.
Ompliu cada forat amb el formatge i les panses.
Tapeu-ho amb el pernil.
Poseu-ho a la nevera perqué s’endureixi el formatge.
Desenmotlleu-los i poseu-los damunt d’una torradeta de pa.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2360 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: