Sigrons amb cues de porc

Ingredients

  • 2 pots grans de sigrons cuits
  • 6 cues de porc tallades a talls de 3 cmt. aprox. (la part de dalt que no te pell la guardarem per un brou)
  • 1 ceba gran tallade petita
  • 4 cullerades soperes de salsa de tomaquet cassola
  • Pebre vermell picat (al gust)
  • 1 culleradeta de cafe de pebre vermell dolç
  • 1 raig de vi ranci
  • Picada de julivert i 4 grans d'all
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre en gra
  • 1 fulla de llorer
  • 1/2 pastilla de brou

6 racions

Elaboració

Posem a bullir les cues amb 8 boles de pebre i sal, quant estigin cuites les reservem i guardem 1 vas de l'aigua de bullir.
Rentem be els sigrons i reservem
En una cassola amb oli fem el sofregit de ceba i tomaquet, i posem la fulla de llorer i tirem el vi ranci, deixem reduir, afegim els pebres la pastilla de brou i la picada d'all i julivert.
donem unes voltes i posem les cues, els sigrons i el vas de l'aigua de coccio.
Deixem que tot fagi xup-xup uns 15 minuts a foc lent, rectifiquem de sal i pebre.
Servir molt calent.
Queda molt bo fet un dia per l'altre.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

893 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: