Carbassons farcits amb salsa de tomàquet

Ingredients

  • 6 carbassons
  • 200 g de carn picada (pot ser de porc, de vedella o barrejada)
  • 1 ceba mitjana
  • 2 dents d'all
  • 4 branques de julivert
  • 1 ou fresc
  • 1 litre de tomàquet triturat sense les llavors
  • Fulles de menta o herba sana
  • Moraduix o orenga
  • Formatge parmesà ratllat
  • Sal, pebre negre

4 racions

Utensilis

Preferiblement, cassola de fang

Elaboració

Rentem els carbassons i els tallem les puntes. Els tallem en forma de got i els buidem deixant una base. La polpa l'anirem dipositant en un bol. Hi afegirem la carn picada i ho remenarem tot per tal que es barregi. Tallarem la ceba, els alls, el julivert tot molt fi i ho afegirem al farcit. Anirem remenant. Hi afegim l'ou fresc sencer i tornem a remenar. Li afegim sal i pebre negre.
En una cassola, preferiblement de fang, li posem el tomàquet triturat amb un polsim de sal i unes fulles de menta o herba sana. Procedim a farcir els gots de carbassó amb la barreja i els anem posant a la cassola procurant que la salsa de tomàquet cobreixi com a mínim la meitat dels gots.
Amb la cassola tapada, ho fem bullir a foc lent uns trenta minuts.

Per a servir-ho:

Posar tres o quatre gots de carbassó farcits en el plat amb una mica de salsa de tomàquet a la base, cobrir els gots amb un polsim de formatge parmesà i moraduix o orenga.
Bon profit.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1106 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!