Ous al Plat

Pura imaginació. No dic res més. https://www.youtube.com/watch?v=PIGjW4Tntew

Ingredients

  • 2 Ous
  • 1 Tarrina de bacon (o el que es prefereixi)

1 racions

Elaboració

1. Poseu el bacon o l'ingredient que preferiu en una cassoleta, preferiblement d'accer inoxidable.
2. Casqueu els dos ous a sobre.
3. Introduïu al forn, que estarà pre-escalfat a 200ºC. Ho deixeu 10 minuts amb calor a dalt i a baix, fins que veieu que la clara ha adquirit un to blanc, i ja podreu servir.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1544 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: