Bacallà amb cloïsses

Ingredients

  • 4 talls de bacallà morro (remullat)
  • Farina i oli
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell picat
  • 1 pebrot verd picat
  • 3 gran d'all picats
  • 1 tomàquet madur escaldat
  • 200 ml de cava sec
  • 4 cullerades de crema de llet
  • 250 g de cloïsses
  • Sal

4 racions

Elaboració

S'enfarinen els trossos de bacallà dues vegades, es fregeixen en oli abundant i molt calent. Una vegada fregits, es posen damunt d'un paper de cuina.
Es posa a coure la seba, els pebrots, el tomàquet, els alls amb 2 cullerades d'oli de la cocció del bacallà uns 20 minuts en una cassola i ben a poc a poc. Passat el temps de cocció es tritura amb el cava i la crema de llet.
Les cloïsses que s'han de deixar uns 10 minuts en aigua i sal perqué treguin la sorra.
Es col·loquen els trossos de bacallà en la cassola amb la salsa i les cloïsses. Es deixa coure uns 10 minuts tapat al forn, ja calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

3872 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Montserrat Bosch Masdeu diu:
Aixó ha d'estar molt bo.
Una pregunta, al tirar el cava al final no queda amb massa alcohol?
Perdo per la pregunta,que igual es una tontaria

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: