Espaguetis amb gambes (amb all i julivert)

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g d'espaguetis secs
  • 1 tassa de cafè d'oli d'oliva verge
  • 4 grans d'all
  • 2 bitxos petits
  • 300 g de cues de gamba pelades
  • Julivert picat
  • Aigua
  • Pebre
  • Sal

4 racions

Elaboració

Per començar, coeu els espaguetis en una olla amb aigua bullent i sal, només 3 minuts o 3 minuts i mig. Un cop cuits, escorreu-los.
A part, en una paella amb una mica d'oli, daureu els alls laminats juntament amb 2 bitxos petits. Quan els alls ja estiguin daurats, afegiu-hi les cues de gamba pelades i fregiu-les mig minut aproximadament. Tot seguit, tireu-hi el julivert picat, els espaguetis amb una mica d'aigua de la seva cocció, remeneu-ho, i deixeu-ho una mica més al foc.
Serviu els espaguetis amb les gambes, prèviament saltades.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2219 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: