Bròquil al microones acompanyat de tonyina de llauna

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 bròquil petit sencer
  • 1 llauna de tonyina petita.
  • Sal
  • Oli d’oliva verge.
  • Pebre negre.

1 racions

Elaboració

-Pasem el bròquil per aigua .
-En un bol de vidre amb tapa, hi posem el bròquil , una mica de sal i aigua sense que el cobreixi.
-Posem el bol tapat al microones , uns 20 minuts ( així queda cruixent, si el voleu més cuit , uns 25 minuts ).
-Tallem el bròquil a trossos petits però no massa petits.
- Empletem : el trossos de bròquil amb una mica de pebre negre i sobre i repertim la llauna de tonyina. Un bon raig d’oli d’oliva verge i llestos.

25min


Recepta de cuina de Bròquil al microones acompanyat de tonyina de llauna

A punt per anar al microones.

Recepta de cuina de Bròquil al microones acompanyat de tonyina de llauna

Sortint del microones.

Recepta de cuina de Bròquil al microones acompanyat de tonyina de llauna

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2821 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: