Llom de bacallà a la planxa

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Llom de bacallà dessalat d’uns 150 g
  • Oli d’oliva verge extra

1 racions

Elaboració

Untem una planxa amb una mica d’oli (molt poc ), quan està calenta hi posem el bacallà, uns 5 minuts per costat. Que no quedi massa fet.
Emplatem amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra.

12min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11165 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: