Llamàntol a la planxa

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Llamàntol fresc de viver d’uns 400 g (pes mínim per a captura, no de viver, comercial és de 500 gr.)
  • Oli d’oliva verge
  • Cibulet ben picat
  • Sal

1 racions

Elaboració

-Triem un llamàntol de viver, millor si encara és viu i el tallem al llarg en dues parts.
-Tirem oli d'oliva en la planxa i a continuació el retirem amb un paper.
-Procedim a salar bé el llamàntol mentre la planxa s'escalfa. No posar el llamàntol a la planxa fins que estigui ben calenta
-Posem el llamàntol a la planxa i li donem voltes de tant en tant, Cal deixar que el llamàntol passi més temps cap per avall que cap per amunt.
-Notem que el llamàntol està fet quan la carn aparegui més compacta i una mica desenganxada de la closca. Més o menys són uns 3 minuts per costat per un llamàntol d’uns 400 g.
-Per emplatar: En un plat o una petita safata hi posem el llamàntol, tallem molt picat una mica de cibulet i el posem a sobre amb un raig d’oli d’oliva verge.
-Ja el podem servir

10min


Recepta de cuina de Llamàntol a la planxa

Llamàntol viu.

Recepta de cuina de Llamàntol a la planxa

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5638 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: