Lluç al forn amb verdures saltejades

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Lloms de lluç congelats d’uns 150g cadescun
  • Carxofes de conserva ( mitjes carxofes mitjanes )
  • Pèsols de conserva
  • Espàrrecs verds
  • Pastanagues
  • Oli d’oliva verge
  • Sal

2 racions

Elaboració

-El dia abans decongelem els lloms de lluç.
-Tallem les pastanagues a daus.
-En una paella amb una mica d’oli, saltegem els espàrrecs verds i les pastanagues, uns 15 minuts. Afegim les dues mitjes carxofes i els pèsols, amb una mica de sal i deixem uns 2 minuts més. Ho reservem.
-Precalentem el forn a 200 graus, quan està a aquesta temperatura, posem els dos lloms de lluç amb una mica de sal en una safata per anar al forn. Deixem coure uns 10 minuts.
-Emplatem amb els pèsols i daus de pastanaga com base del plat, a sobre el lluç i a sobre mitja carxofa i un parell d’espàrrecs verds.

30min


Recepta de cuina de Lluç al forn amb verdures saltejades

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4049 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: