Gambots al cava

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 50 Gambots grans congelats.
  • Cava
  • Oli d’oliva
  • Sal

Per la picada:

  • 7 o 8 grans d’all
  • 50 g d’avellanes o ametlles torrades
  • Julivert
  • Sal

10 racions

Utensilis

Morter

Elaboració

-Posem els gambots descongelats, del dia abans, en una paella, amb una mica d’oli al fons i els salem. Un minut.
-Fem una picada d'all, avellanes o ametlles torrades, julivert i sal. Piqem bé en el morter, quan està, hi posem un rajolí d'oli d'oliva. Uns 3 minuts.
-Posem la picada juntament amb el cava sobre els gambots, que els cobreixi.
-Deixem reduir i en total són uns 6 minuts fent xup-xup.

12min


Recepta de cuina de Gambots al cava
Gambots abans de coure.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Gambots al cava
Gambots cuits.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Gambots al cava
En el plat per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1730 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: