Crema catalana amb meló flamejat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un litre de crema catalana tal com explico a la meva recepta
  • Sucre
  • 48 boletes de meló ( vuit per cada crema )
  • Mig meló que sigui ben dolç

6 racions

Utensilis

Un bufador
Un cassó gran
Sis cassoletes de terrissa per la crema
Un estri per fer boletes de fruites
Un atuell gran

Elaboració

Primerament, amb l'ajud de l'estri per fer boletes, fem 48 boletes i les reservem.
Seguidament, fem la crema com explico a la meva recepta i la repartim entre les sis cassoletes.
Tot seguit, afegim vuit boletes en cada cassoleta, les clavem una mica fent força amb els dits, espolsem tant la crema com les boletes amb força sucre, i amb l'ajud del bufador ho flamegem i ja tenim llesta la crema per servir-la a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1428 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: