Crema de llamàntol

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Llamàntols frescos.
  • 3 Pastanagues
  • 2 Cebes
  • 5 Tomaquets madurs
  • 2 Litres de fumet de peix
  • 1 dl de brandy
  • 3 dl de vi blanc sec
  • 1dl de crema de llet
  • Farigola, llaurer, julivert i pebre negre
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Herbes comestibles per decorar.

4 racions

Elaboració

-Tallem el cap dels llamàntols en dues parts i la cua a rodanxes. Reservem en un bol els liquids del cap i el corall ( la part taronja).
-En una cassola de ferro colat , amb una mica d’oli, saltejem els llamàntols i els reservem.
-En el mateix oli fem un sofregit amb les pastanagues i les cebes tot tallat a quadrets petits. Són uns 15 o 20 minuts.
-Tirem a la cassola, el brandy i el vi blanc . Ho flamegem. Deixem que reduieixi.
-Hi tirem el fumet, els tomàquets tallats al trossos, els caps dels llamàntols, les herbes aromàtiques, la sal i el pebre. Ho deixem bullir uns 50 minuts. Ho passem pel colador xinès.
-Ho tornem a escalfar i hi afegim els liquids i el corall dels llamàmtols, la crema de llet, la carn dels llamàntols tallats a daus .
-Cal servir-ho molt calent amb unes herbes de decoració.

1h 20min


Recepta de cuina de Crema de llamàntol

Llamàntol del Mar del Nord.

Recepta de cuina de Crema de llamàntol

Crema de llamàntol per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3355 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: