Bacallà a la muselina d’all

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Lloms de bacallà dessalat
  • 1Pot de tomàquet fregit cassolà.
  • All-i-oli comprat fet.
  • 1 Clara d'ou
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

-Mentre preparem els ingredients, encenem el forn i que estigui calent a 180º.
-Posem un raig d'oli en una safata de forn, posem el tomàquet fregit, una mica com base de la safata. Ho salem i posem per sobre un altre raig d'oli.
-Posem a la safata el bacallà i ho posem al forn . Deixem coure uns 20-30 minuts.
-Preparem la muselina d'all. Muntem la clara d'ou a punt de neu i afegim a poc a poc a l'all-i-oli.
-Posem la muselina d'all sobre el bacallà ja cuit i quan sigui hora de servir-lo, el posem al forn a gratinar. Deixem que quedi d'un color ros i ja el podem emplatar.
-Al fons del plat, posem una mica del tomàquet i a sobre el bacallà amb la muselina.

40min


Recepta de cuina de Bacallà a la muselina d’all

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4384 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!