Lluç fresc bullit amb alls i orenga

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 Rodanxes de lluç fresc, que a la peixateria ens han netejat
  • 1 Cabeça d'alls
  • Orenga sec
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra
  • Aigua

2 racions

Elaboració

-Agafem un caçó, l'omplim d'aigua freda ( tres quartes parts ), tirem els grills d'all pelats sense tallar i l'orenga. Salem el lluç i el posem dins del caçó.
-Encenem el foc i quan bull, deixem coure 5 minuts, vigilant que bulli i no surti l'aigua.
-En un plat, col•loquem 3 rodanxes de lluç per persona amb grills d'all, amanim el lluç amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra i el servim.

15min


Recepta de cuina de Lluç fresc bullit amb alls i orenga
El lluç en procés de cocció.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Lluç fresc bullit amb alls i orenga
En el plat per degustar-lo.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3082 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: