Verat amb crema d’albergínia fumada

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Verat que a la peixateria ens han netejat i fet dos filets
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • 1 Pot de ceba caramel.litzada
  • 1 Carbassó

Ingredients per la crema d’albergínia:

  • 1 albergínia fumada
  • 30 ml de nata per cuinar
  • Sal
  • Pebre
  • Romaní

1 racions

Utensilis

Batedora elèctrica.

Elaboració

De la crema d’albergínia:

-Rostim l’albergínia al foc o al forn i quan s’hagi refredat una mica la pelem.
-En un recipient d’alumini, hi posem el romaní i sobre, amb un altre recipient que pugui quedar inserit, l’albergínia ja pelada .
-Cremem el romaní i ho tapem perquè quedi fumada .
-Un cop ja no faci fum , obrim el recipient i posem l’albergínia al vas de la batedora amb una mica de sal , pebre i la nata i ho batem.

Del verat:

-En una planxa amb una mica d’oli, quan està calenta , hi posem els dos filets de verat amb una mica de sal i deixem coure 2 minuts per costat.

Per emplatar:

Posem de base la crema d’albergínia i sobre el verat amb ceba caramel•litzada i carbassó fet al vapor a rodanxes.

20min


Recepta de cuina de Verat amb crema d’albergínia fumada

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2230 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: