Fideuà amb fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de fideus del nº2
  • Un pot de fredolics de 500 grams
  • Un pebrot verd picolat
  • Una ceba tendra picolada
  • Tomàquet fregit
  • Oli de girasol
  • Oli d'oliva
  • Brou de verdures
  • Picada feta amb: alls, julivet i oli d'oliva
  • Sal
  • Una copa de conyac
  • Un got de vermut negre

4 racions

Utensilis

Una paellera de quatre racions
Una paella gran
Un cassó gran
Un colador fí
Una espàtula de fusta
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en un cassó posem els fideus coberts amb oli de girasol i els anem fregint fins que tots estan daurats per un igual. Tot seguit, els escorrem i els reservem.
A part, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, posem a fregir : la ceba picolada, el pebrot verd picolat i els fredolics. Quan tot el conjunt és fregit, afegim dos cullerots de tomàquet fregit, el vermut i el conyac. Després, ho passem tot a la paellera.
Seguidament, afegim els fideus, un raig de picada d'all i julivert, i ho remenem ben remenat.
A continuació, afegim el brou de verdures fins a l'alçada de les nanses de la paellera, ho corregim de sal, i ho posem en el forn a 180º, fins que els fideus són al seu punt de cuits, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa paella, amb plat gran a sota, per no cremar-nos.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2325 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: