Farcellets de col farcits de marisc, amb salsa rosa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit fulles de col sense el tronxo
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Una ceba picolada
  • 300 grams de gambetes congelades, pelades
  • 200 grams de vianda de musclos congelades
  • Vuit varetes de cranc
  • Un toc de nata líquida
  • Farina
  • Tres ous batuts
  • Salsa rosa [Veure recepta]

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una paella mitjana
Una espàtula de fusta
Un batedor de varetes
Un bol de vidre gran
Un cassó gran
Un safata plana, de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, farem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservarem a la nevera. Tot seguit, en una paella amb un raig d'oli, fregim la ceba picolada i un cop ja és transparent, afegim : les gambes, els musclos i les varetes de cranc picolades.
Quan tot el conjunt és cuit, amb l'ajud d'un ganivet, ho picolem tot ben picolat. Ho tornem a posar a la paella, corregim de sal i hi afegim un toc de nata líquida.
A continuació, estenem les fulles de col en el marbre, i les omplim amb la farça de marisc.
Seguidament, emboliquem les fulles de col tot fent uns farcellets, els passem per farina, ou batut, i els fregim en una paella amb oli d'oliva fins que són una mica rossets, i ja els podem posar en la safata de porcellana d'una manera abellidora.
En el moment de treure-ho a taula, cobrim els farellets amb una mica de salsa rosa, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1870 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: