Cuixetes de pollastre estofades amb olives trencades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit cuixetes de pollastre
  • Llard
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Una ceba picolada
  • Tres alls pelats, aixafats
  • Dues fulles de llorer
  • Mitja pastilla de concentrat de pollastre
  • Un got de ví ranci
  • Una cullerada de xocolata en pols
  • Julivert picolat
  • Ametlles torrades
  • Pa fregit
  • Aigua
  • 150 grams d'olives verdes trencades
  • Sofregit de tomàquet ( el podeu trobar a les meves receptes )

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Una batedora elèctrica
Un cassó mitjà
Un cullerot

Elaboració

Primerament, posem la mitja pastilla de concentrat de pollastre amb aigua, en un cassó, i deixem que arrenqui a bullir, i ho reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb una mica de llard, sofregim les cuixetes salpebrades. Quan són mig rosses, afegim: la ceba, dos alls, el llorer, i tres cullerots de sofregit de tomàquet. Tot seguit, afegim el ví ranci i una mica de brou de pollastre, que cobreixi les cuixetes. Ho posem a foc mitjà, i deixem que cogui tot plegat, fins que les cuixetes estiguin cuites.
A part, fem una picada amb : un all pelat, pa fregit, ametlles torrades, julivert picolat, i una cullerada de xocolata en pols, amb una mica de brou.
Passem la batedora, i ho afegim a la cassola juntament amb les olives trencades.
Deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

722 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: