Filet de vaca gallega a la sal

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Filet gruixut de vaca gallega d’uns 250 g
  • Sal gruixuda

1 racions

Utensilis

Plat de ceràmica que aguanti temperatures molt altes.

Elaboració

-Del filet gruixut,en fem uns tres trossos més prims. Els reservem crus en un plat.
-Escalfem al maxim un plat de cerámica “especial” perquè no es trenqui.
- Tirem sal gruixuda al fons del plat i anem coent el filet al nostre gust.
-No hem de posar-hi oli.

15min


Recepta de cuina de Filet de vaca gallega a la sal

El filet cru.

Recepta de cuina de Filet de vaca gallega a la sal

Coent el filet al nostre gust.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1025 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: