Filet de porc amb salsa de figues i patates a la papillot

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre filets de porc, de 300 grams cada un
  • Oli d'oliva
  • Salsa de figues ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Patates a la papillot ( les podeu trobar a les meves receptes )
  • Vuit tires fines, de cansalada fumada

4 racions

Utensilis

Quatre plats grans de porcellana blanca
Un safata metal·lica per anar al forn
Unes pinces per la planxa
Una safata fonda pel forn
Un cassó mitjà

Elaboració

Primerament, fem les patates a la papillot com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reservem.
A part, fem la salsa de figues com explico a la meva recepta, i la reservem calenta damunt la planxa.
Seguidament, salpebrem els filets i els fiquem a la planxa amb dos tires de cansalada al damunt, fins que són cuits al nostre gust.
En el moment de muntar el plat, posem el filet en el centre del plat, el cobrim amb una mica de salsa de figues, i al costat posem mitja patata a la papillot, tal com explico a la meva recepta, i ja podrem servir els quatre filets a taula.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1365 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: