Arròs amb popets

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Popets congelats de mida 40/60 ( 40 popets )
  • Marca per paelles i fideuas ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • El meu fumet de peix ( el trobareu a les meves receptes )
  • Picada d'all, oli i julivert
  • 500 grams d'arròs bomba " Montsià "
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una paellera per sis persones
Una paella gran
Un plat de fusta, per posar la paellera quan la traiem del forn
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament en una paella, saltem els popets amb unes cullerades de picada a foc baix, i quan són cuits, els reservem. Seguidament, fem la marca per paelles com explico a la meva recepta, i la reservem.
A continuació, fem el fumet de peix com explico a la meva recepta i el reservem calent damunt la planxa.
En el moment de fer l'arròs, posem la marca i els popets a la paellera, ho remenem una mica i tot seguit afegim l'arròs. Ho remenem ben remenat, afegim el fumet, corregim de sal, i ho coem en el foc baix uns deu minuts. Seguidament, ho enfornem a 180º, fins que l'arròs ja és cuit. La traiem del forn i la deixem reposar cinc minuts damunt el plat de fusta, abans de servir-la a taula en la mateixa paellera.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4149 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: