Crema catalana, amb compota de poma

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un litre de crema catalana ( la trobareu a les meves receptes )
  • Cinc pomes tipus golden
  • Sucre
  • Aigua

8 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Vuit cassoletes de terrissa per la crema catalana
Un cassó mitjà
Una espàtula de fusta
Un bufador o una pala per cremar
Un colador fí
Un estri per treure el cor a les pomes

Elaboració

Primerament, traiem el cor a les pomes, les pelem i les tallem a trossos menuts. Tot seguit, les posem en un cassó amb sucre i un dit d'aigua, i les posem a coure a foc baix, tot remenant amb l'espatula de fusta, fins que les pomes són a punt de compota.
Seguidament, les escorrem i les anem repartim pel fons de les cassoletes.
A continuació, fem la crema com explico a la meva recepta, i un cop feta, la repartim entre totes les cassoletes. En el moment de servir-les a taula, les espolsem amb sucre, les cremem i ja les podrem servir.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1097 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: