Milfulls de crema i figues

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pasta de full
  • Crema pastissera ( la trobareu a les meves receptes )
  • Gelatina de poma
  • Sis figues seques, de les grans
  • Sucre
  • Aigua
  • Farina

6 racions

Utensilis

Una safata plana, per anar al forn
Una safata plana, de porcellana blanca
Un cassó mitjà
Un pinzell
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta
Un bufador
Paper sulfuritzat

Elaboració

Primerament, fem la crema pastissera com explico a lameva recepta, i la reservem.
Seguidament, en un cassó amb aigua bullint, escaldem les figues durant uns deu minuts, i les reservem.
A continuació, espolsem farina damunt el marbre de la cuina, i amb l'ajud del corró, estirem la pasta de full, i amb l'altre corró, la punxem. Tot segit, la tallem a trossos de 10 centimetres de llarg, per 8 d'ample. Els posem a la safata amb paper sulfuritzat i els enfornem a 180º, fins que la pasta de full, és rosset. En sis de les bandes els hi fiquem una figa tallada en dues meitats, i les pintem amb gelatina de poma calenta, amb l'ajud del pinzell. Les altre sis que queden, les omplim amb crema pastissera amb l'ajud de la mànega pastissera, les espolsem amb sucre, i les cremem amb el bufador.
Seguidament, tapem amb la banda que porta la figa, les fiquem a la safata de porcellana, i ja les podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1304 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: