Aletes de pollastre i llagostins amb romesco i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 20 llagostins de mida gran
  • 20 aletes de pollastre sense la punta
  • Romesco ( el podeu trobar a les meves receptes )
  • 400 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Conyac
  • Pebre negre en pols
  • Vi blanc
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una cassola de terrissa gran
Una safata fonda per anar al forn
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, amb l'ajud d'un ganivet, separem la part de la cuixeta, de la part de la punta de l'ala, i ho fiquem a la safata per anar al forn.
Tot seguit, ho salpebrem, afegim un raig de vi blanc i ho reguem amb oli d'oliva.
A continuació, ho enfornem a 180º, fins que veiem que les ales són gairebé cuites, i les reservem. A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim els llagostins cinc minuts, els flamegem amb el conyac, i els reservem.
Seguidament, fiquem un got de conyac a la cassola de terrissa, i l'encenem. Tot seguit, afegim quatre cullerots de romesco, i ho remenem amb el batedor de varetes. Tot seguit, afegim dos gots d'aigua i seguim remenant. Fiquem les aletes i els llagostins, corregim de sal i deixem que cogui tot plegat uns quinze minuts. Corregim de sal, afegim les mongetes, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns cinc minuts més, i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa cassola.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1077 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: