Canelons de carn i bolets
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Canelons
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
Per 70 unitats:
- 70 plaques de canelons
- 3/4 Kg porc
- 1/2 gallina
- 1 cervell
- 3/4 Kg llata de bou
- 1 Kg de ceba
- 1 cabeça d'alls
- 1 bon raig de conyac
- 4 fulles de llorer
- Oli, sal i pebre
- 1 llesca de pa i llet
- 1 pot de bolets
Utensilis
Màquina per triturar carn.
Elaboració
Coure en una cassola la cabeça sencera i sense pelar d'alls, la carn tallada a daus, la ceba tallada petita, oli, sal i pebre a gust.
Quan la ceba comenci a ser rossa s'hi posa un bon raig de conyac.
Coure 2 hores a foc lent remenant-t'ho.
Un cop cuit i fred, trinxar la carn, la ceba i els alls pelats. Afegir-hi la llesca de pa sucada de llet i els bolets.
Escalfar aigua, sal i un raig d'oli per coure les plaques dels canelons.
Enrotllar els canelons.
3h 20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2129 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.