Canelons de carn i bolets

Ingredients

Per 70 unitats:

  • 70 plaques de canelons
  • 3/4 Kg porc
  • 1/2 gallina
  • 1 cervell
  • 3/4 Kg llata de bou
  • 1 Kg de ceba
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 bon raig de conyac
  • 4 fulles de llorer
  • Oli, sal i pebre
  • 1 llesca de pa i llet
  • 1 pot de bolets

Utensilis

Màquina per triturar carn.

Elaboració

Coure en una cassola la cabeça sencera i sense pelar d'alls, la carn tallada a daus, la ceba tallada petita, oli, sal i pebre a gust.
Quan la ceba comenci a ser rossa s'hi posa un bon raig de conyac.
Coure 2 hores a foc lent remenant-t'ho.
Un cop cuit i fred, trinxar la carn, la ceba i els alls pelats. Afegir-hi la llesca de pa sucada de llet i els bolets.
Escalfar aigua, sal i un raig d'oli per coure les plaques dels canelons.
Enrotllar els canelons.

3h 20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2129 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Teresa Olivé Climent diu:
Es poden congelar abans de fer la betxamel i fer-la cada cop que en traiem una platara

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: