Arròs cremós de bolets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g d’arròs bomba
  • 40 g de mantega
  • 250 gr. de bolets (trompetes de la mort, rossinyols,…)
  • 2 cullerades de mascarpone
  • 50 g de parmesà ratllat
  • 6 dl de brou de bolets
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Netegem el bolets, en tallem la part inferior de la pota i els posem en una cassola amb aigua freda. Els hi fem arrencar el bull i deixem coure durant 4 minuts. Els escorrem i reservem per separat els bolets i el brou.
En una cassola de ferro colat a foc lent, hi posem una cullerada de mantega amb els bolets perquè es coguin lleugerament i perdin part de l’aigua que porten.
A continuació, hi afegim l’arròs, que absorbirà l’aigua que deixen anar els bolets; així l’arròs quedarà més gustós.
Tirem de mica en mica el brou bullint, ho salem i ho anem remenant. A mesura que l’arròs necessiti brou, n’anem afegint per evitar que l’arròs s’enganxi. Quan estigui gairebé cuit, uns 15 minuts, lliguem l’arròs que haurà quedat cremós amb el parmesà i després amb el mascarpone. Acabem d’arrodonir el plat amb un raig d’oli d’oliva.
Ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Arròs cremós de bolets

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1679 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: