Arròs cremós de bolets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g d’arròs bomba
  • 40 g de mantega
  • 250 gr. de bolets (trompetes de la mort, rossinyols,…)
  • 2 cullerades de mascarpone
  • 50 g de parmesà ratllat
  • 6 dl de brou de bolets
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Netegem el bolets, en tallem la part inferior de la pota i els posem en una cassola amb aigua freda. Els hi fem arrencar el bull i deixem coure durant 4 minuts. Els escorrem i reservem per separat els bolets i el brou.
En una cassola de ferro colat a foc lent, hi posem una cullerada de mantega amb els bolets perquè es coguin lleugerament i perdin part de l’aigua que porten.
A continuació, hi afegim l’arròs, que absorbirà l’aigua que deixen anar els bolets; així l’arròs quedarà més gustós.
Tirem de mica en mica el brou bullint, ho salem i ho anem remenant. A mesura que l’arròs necessiti brou, n’anem afegint per evitar que l’arròs s’enganxi. Quan estigui gairebé cuit, uns 15 minuts, lliguem l’arròs que haurà quedat cremós amb el parmesà i després amb el mascarpone. Acabem d’arrodonir el plat amb un raig d’oli d’oliva.
Ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Arròs cremós de bolets

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1706 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: