Truita del rector

Ingredients

  • 2 kg de patates
  • 2 cebes mitjanes
  • Sal i oli, pebre
  • 2 cullerades de mantega
  • 1 1/2 paquet de formatge tipus "tranchetes"
  • 5 ous
  • 1/2 botifarra negra ample
  • 2 cullerades de nata liquida

8 racions

Elaboració

Peleu les patates i les talleu com si fessim una truita. Fem el mateix amb la ceba. En una paella gran hi posem oli i mantega. Despés hi afegim les patates i la ceba. Quan estiguin fregides ho escorrem. Reserveu.
Agafem un motllo rodo de 26 cm de parets altes i desmuntable i comencem a fer diverses capes: posem una primera capa de patates, a sobre una de formatge, a sobre una de patates, després una altra capa de botifarra negra, una altra de patates, una de formatge i, finalment una de patates, fins que quedi ple el motllo.
Després s'han de batre els ous juntament amb el pebre i la nata líquida. Quan ho tinguem tot barrejar ho abocarem per sobre de les diferents capes que hem preparat procurant que quedi tot ben empapat. Més tard es posa al forn a 180ºC durant 35 minuts. Quan estigui daurat ja el podem servir.

1h

Notes

La botifarra negra ample es la que es diu BISBE


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1406 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: