Rap amb musclos i pesols

Ingredients

  • 8 rodanxes de rap o altre peix
  • 500 g de musclos
  • 100 g de pèsols congelats
  • 6 cullerades d'oli
  • 2 grans d'all
  • 1 ceba
  • Julivert
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • 2 cullerades rases de farina
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Obriu els musclos al vapor i treieu les dues closques.
En una cassola de fang, feu la salsa, amb l'oli estoveu-hi la ceba picada ben fina, l'all picat i els pèsols. Quan comenci a daurar-se, afegiu-hi el julivert picat i la farina disolta amb una mica de suc de la cocció dels musclos.
Aparteu la cassola del foc, afegiu-hi els musclos amb més suc i finalment poseu-hi el peix.
Movent la cassola, el deixarem coure uns 10 a 15 minuts, fins que la salsa quedi ben lligada.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1423 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: