Foie fresc amb crema de ceps
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 2 Talls de llom de foie fresc d’ànec d’uns 2 cm de gruix cadascun
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Sal gruixuda
Per la crema de ceps:
- ½ Kg de Ceps
- 1 Porro
- 1 Patata
- ½ l de Crema de llet
- 50 g de Mantega
- 1 Cullerada de farina
- Sal
2 racions
Elaboració
De la crema de ceps:
Fregim el porro i la patata amb la mantega.
Bullim els ceps, previament nets, i els afegim a la paella, juntament amb una cullerada de farina.
A continuació, hi afegim 0,5 l d'aigua i ho deixem coure.
Després, ho passem per la batedora i hi posem la crema de llet. En total són, uns 20 minuts.
Del foie fresc:
Quan falten uns 5 minuts per acabar la crema de ceps, agafem una paella, l’untem amb un petit rajolí d’oli en un paper de cuina, quan està ben calenta hi posem els dos talls de foie salpebrats al gust. Deixem coure 1 minut per cada costat.
Per emplatar:
En un plat una mica fondo, hi posem la crema de ceps, un tall de foie a sobre amb una mica de sal gruixuda. Ja es pot servir.
25min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2665 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.