Mongetes de Santa Pau amb calamar

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg de mongetes de Santa Pau
  • 4 Calamars petits / mitjans, que a la peixateria ens han netejat
  • 1 Ceba gran
  • 1 Pebrot vermell
  • 1 Pebrot verd
  • 2 Dents d'all
  • Una mica de puré de tomàquet
  • Llorer
  • Sal
  • Pebre vermell de la Vera
  • Oli d’oliva

4 racions

Elaboració

Tallem les hortalisses a quadradets petits i les sofregim a foc lent amb una fulla de llorer. Quan el sofregit estigui llest, afegim les potes dels calamars tallats molt fins, deixem uns minuts.
Fem els quatre calamars sense potes a la planxa
Afegir les mongetes de Santa Pau (prèviament bullides, 30 minuts doncs el dia abans les hem deixat en remull ) i afegim un pessic de pebre vermell de la Vera.
Per emplatar, posem un calamar per persona sobre les mongetes.

45min


Recepta de cuina de Mongetes de Santa Pau amb calamar
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4526 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: