Canelons de tres tipus de carn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 25 Plaques de pasta per canelons
  • 1/2 Quilo de vedella per rostir (de una part que sigui melosa)
  • 1/2 Quilo de magre de porc del coll
  • 1/2 Pollastre de pagès
  • 150 g de Cansalada viada
  • 4 Cebes de Figueres
  • 2 Tomàquets
  • 1/2 Cabeça d’alls
  • 1 Got petit de brandi
  • 70 g de formatge parmesà
  • Oli verge d’oliva
  • 2 Cullerades de llard
  • 1 Branca de canyella
  • Sal i pebre negre mòlt

Per la beixamel:

  • ½ Litre de llet
  • 30 g de Farina
  • 30 g de Mantega
  • Sal, pebre i nou moscada

8 racions

Elaboració

Tallem la carn per rostir a daus i el pollastre a octaus. La ceba la tallem en juliana i ho reservem. En una cassola de ferro amplia, posem l’oli, el llard i quan estigui ben calent, hi daurem les carns prèviament salpebrades. Un cop estan enrossides, posem el brandi, la branca de canyella i deixem que s’evapori l’alcohol. Retirem el pollastre i el desossem, després el tornem a posar a la cassola amb les altres carns. Aboquem a la cassola la ceba, el alls tallats a rodanxes i el tomàquet. Deixem sofregir mes o menys uns 50 minuts amb la cassola tapada i a foc fluix. Anem remenant de tant en tant, fins que estigui cuita la carn.
De la beixamel:
Posem la mantega en una cassola i afegim la farina, ho remenem perquè la farina quedi torradeta. Afegim la llet al foc que ja tindrem calenta i lligueu-la amb un roux de mantega i farina. Posem sal, pebre i nou moscada i reservem.

Per acabar els canelons:

Triturem la carn rostida(amb una picadora no amb el mini pimer) una vegada ben picada barregem unes 8 cullerades de beixamel. Estirem les plaques de pasta que ja tindrem bullides i escorregudes a sobre de uns draps nets i les farcim amb la barreja de carn. Enrotllem les plaques farcides i les anem col•locant a una safata. Les cobrim amb la beixamel amb el formatge ratllat per sobre i les deixem 20 minuts al forn. Han de quedar gratinats però vigilant que la beixamel no quedi massa seca. Ja podem emplatar (tres canelons per persona).

1h 20min


Recepta de cuina de Canelons de tres tipus de carn

En el plat per degustar-los.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2387 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: