Molls amb crema de musclos i porros

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Per la crema de musclos:

  • 1 Kg de musclos
  • 1 Porro mitjà
  • 1/2 got de vi ranci
  • Uns brins de safrà
  • 1 Got gros de fumet de peix
  • 1/2 Got gros de crema de llet
  • 1/4 Got d'oli d'oliva
  • Sal i pebre mòlt

Pels molls:

  • 3 Molls o rogers de mida mitjana i frescos, que a la peixateria ens han netejat i fet 6 filets
  • 2 Porros
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Julivert

2 racions

Elaboració

De la crema de musclos:

Obrim els musclos en una olla amb el vi. Eliminem les valves. Colem el suc de cocció i el reservem.
Piquem fins els porros (la part més blanca) i els sofregim en l'oli amb una mica de sal, fins que siguin ben tendres.
Incorporem el fumet, el suc de cocció dels musclos i la crema de llet.
Deixem bullir el conjunt de 20 a 30 minuts.
Incorporem la carn dels musclos i triturem tot el conjunt.
Passem la crema pel colador xinès i llestos.

Dels molls i porros:

Netegem els porros, aprofitem la part més blanca i els saltegem en una paella amb una mica d’oli i sal, uns 10 minuts. ç
Els reservem.
En la mateixa paella, hi posem els filets dels molls per la part de dintre. Deixem coure 1 minut. Els hi donem la volta.
Hi posem una mica de sal i els deixem coure 1 minut més.

Per emplatar:

En un plat una mica fondo, hi posem de base la crema de musclos, sobre els dos filets de moll per persona i pel costat, trossos de porro, que havíem reservat.
Ho adornem amb una mica de julivert.

35min


Recepta de cuina de Molls amb crema de musclos i porros
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

966 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: