Rap rostit amb cansalada fumada i crema de trompetes de la mort

Ingredients

  • 1 Cua de rap fresc d'uns 500 g
  • 150 g de cansalada fumada
  • Oli d'oliva verge
  • Sal i pebre negre mòlt

Per la crema de trompetes de la mort:

  • 50 g de Trompetes de la mort seques o fresques
  • 1 Pot de crema de llet
  • Un polsim de nou moscada
  • Sal
  • Pebre
  • Oli

2 racions

Elaboració

Del rap:

Tallem la cua de rap a daus, els salpebrem i emboliquem amb la cansalada tallada a làmines ben fines. Ho deixem refredar a la nevera durant una estona. A continuació, en una paella amb una mica d'oli d'oliva saltem els daus de rap. Quan la cansalada estigui daurada, els posem en una safata i ho deixem coure al forn durant uns 7 minuts (previament preescalfat).

De la crema de trompetes de la mort:

Hidratem les trompetes de la mort, si no són fresques. Un cop hidratades, les tallarem en trossos petits i les fregim en una paella amb una mica d’oli. Un cop cuites, hi afegim la crema de llet i ho salpebrem . Hi posem un polsim de nou moscada. Ho passem tot per la batedora i ja tenim la salsa.

Per emplatar:

En un plat de base hi posem la crema de trompetes i sobre un parell de daus de rap embolicats amb la cansalada fumada. Ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Rap rostit amb cansalada fumada i crema de trompetes de la mort
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1447 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: