Arròs cremós de trompetes de la mort amb foie fresc

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Ingredients per 4 persones:

  • 320 g d’arròs bomba
  • 1 Pebrot verd
  • 1 Ceba
  • 150 gr. de trompetes de la mort fresques (si no és temporada, secs)
  • 120 g de foie d’ànec fresc.
  • 2 l. de brou de pollastre
  • 150 gr. de formatge tou d’ovella
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Tallem en daus ben petits la ceba i el pebrot verd i en una cassola amb oli d’oliva ho sofregim durant uns 10 minuts. Hi afegim les trompetes de la mort i continuem sofregint a foc lent. Posem a escalfar el brou de pollastre en una olla. Afegim l’arròs a la cassola del sofregit i ho remenem. L’arròs ha de quedar transparent. Afegim el brou calent, en la proporció de 2 mides d’aigua per 1 d’arròs i una mica més, i fem que es lligui tot bé, uns 16 minuts i rectifiquem de sal. Apartem del foc i hi afegim el formatge a trossos petits, ho remenem amb una cullera de fusta i hi posem un raig d’oli d’oliva. Saltegem 4 trossos del foie fresc, uns 2 minuts . Servim l’arròs en un plat amb un bon tros de foie a sobre.

35min


Recepta de cuina de Arròs cremós de trompetes de la mort amb foie fresc
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1386 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: