Fideus rossos amb cloïsses

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de cloïsses fresques
  • 600 grams de fideus del nº2
  • Fumet de peix [Veure recepta]
  • Una picada d'all, oli i julivert feta amb la batedora elèctrica)
  • Oli d'oliva
  • Tres cullerots de marca per paella [Veure recepta]

6 racions

Utensilis

Una paellera per sis racions
Un plat de fusta
Un cassó gran
Un colador fí
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en una paella amb oli d'oliva, sofregim els fideus del nº2 fins que són daurats i els reservem. Tot seguit, en un cassó amb un dit d'aigua, obrim les cloïsses, les colem i guardem el suc.
Seguidament en una paellera, fiquem la marca per paelles i els fideus rossos i ho remenem ben remenat, afegim un cullerot de picada i les cloïsses, i seguim remenant-ho.
Tot seguit, afegim el suc de les cloïsses i el fumet de peix fins arribar a l'altura de les nanses, corregim de sal, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que els fideus són cuits i s'aixequen i ja ho podrem treure-ho a taula amb un plat de fusta a sota.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1769 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: