Espaguetis a la crema de bolets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 320 g d’espaguetis (pot ser una altre pasta)
  • 150 g de Bolets (en aquesta recepta, xampinyons)
  • Nata per cuinar
  • 2 Dents d’all
  • 1 Ceba
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre mòlt
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Coem la pasta en abundant aigua amb sal . El temps de cocció, ve indicat en el paquet, normalment entre 8 i 12 minuts. La reservem. Piquem els dents d’all molt fins i la ceba. Tirem una mica d'oli en una paella i saltegem una mica l'all, sense que arribi a daurar-se. Hi afegim la ceba i esperem a que quedi transparent . Hi tirem els bolets, en aquest cas , xampinyons laminats , una mica de pebre i ho deixem uns minuts que es vagi coent. Hi tirem la nata i ho deixem tot una mica al foc fins que bulli. Si veiem que ens queda molt espessa, hi afegim una mica de llet. Si no voleu trobar els bolets i deixar-ho com una autèntica crema ho passeu tot per la batedora. Posem la pasta en un bol, hi tirem la crema i ho remenem molt bé. Servim el plat, tirant per sobre una mica de julivert molt ben picat i ho remenem.

35min


Recepta de cuina de Espaguetis a la crema de bolets

En el plat per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3104 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: