Bunyols de bacallà

Ingredients

  • 200 g de Bacallà dessalat
  • 2 Ous
  • 20 cl de Llet
  • 200 g de Farina
  • 1 Culleradeta de llevat de pols
  • Julivert picat
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Pebre vermell de la Vera

3 racions

Elaboració

En un bol barregem la farina, el llevat, la llet i els rovells d’ou.
Fem una pasta en el morter o en una picadora amb el bacallà i el julivert, i ho afegim al bol.
Muntem les clares a punt de neu i les afegim a la barreja anterior
Agafem porcions de la massa, arredonint-les, i les fregim amb oli abundant i calent. Uns 5 minuts.
Escorrem els bunyols sobre un paper absorbent. Els servim amb un polsim de pebre vermell de la Vera.

25min


Recepta de cuina de Bunyols de bacallà

En el plat per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4130 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: