Bunyols de bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Bunyols
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 200 g de Bacallà dessalat
- 2 Ous
- 20 cl de Llet
- 200 g de Farina
- 1 Culleradeta de llevat de pols
- Julivert picat
- Sal
- Oli d’oliva
- Pebre vermell de la Vera
3 racions
Elaboració
En un bol barregem la farina, el llevat, la llet i els rovells d’ou.
Fem una pasta en el morter o en una picadora amb el bacallà i el julivert, i ho afegim al bol.
Muntem les clares a punt de neu i les afegim a la barreja anterior
Agafem porcions de la massa, arredonint-les, i les fregim amb oli abundant i calent. Uns 5 minuts.
Escorrem els bunyols sobre un paper absorbent. Els servim amb un polsim de pebre vermell de la Vera.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6585 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.