Filets de roger amb salsa d'olives negres i parmentier de patata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Parmentier de patata (el trobareu a les meves receptes)
  • Salsa d'olives negres (la trobareu a les meves receptes)
  • Vuit rogers de mida mitjana filetejats
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una safata plana metal·lica per anar al forn
Quatre plats grans de porcellana blanca
Una espàtula plana metal·lica
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Dos cassons grans
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, netegem i filetegem els rogers, els fiquem a la safata metal·lica amb la pell a sota, els salpebrem, afegim un raig de vi blanc i un bon raig d'oli d'oliva, i els enfornem a 180º, uns set minuts, i els reservem.
A part, fem la salsa d'olives com explico a la meva recepta, i la reservem calenta damunt la planxa.
Seguidament, fem el parmentier de patata com explico a la meva recepta, i el reservem.
En el moment de muntar els plats, a la part de dalt fiquem quatre filets de roger amb la pell a sota, els cobrim amb una mica de salsa d'olives, i a la part de baix del plat, amb l'ajud de la mànega pastissera amb el parmentier de patata, fem tres tires a lo llarg, i les espolsem amb un polsim de julivert picolat, i ja podrem servir els plats a taula.

1h 10min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

890 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: