Escalivada de pebrot vermell i albergínia amb anxoves

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Pebrots vermells
  • 2 Albergínies
  • 1 Llauna d’anxoves
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • 2 Llesques de pa torrat
  • 2 Tomàquets madurs d'untar pa

2 racions

Elaboració

Rentem els pebrots i les albergínies i les untem amb oli, hi osem una mica de sal . Tot seguit, amb el forn calent, ho posem a escalivar fins que siguin ben cuits. Traiem els pebrots i les albergínies del forn i les emboliquem amb paper de diari perquè sigui més fàcil pelar- los després. Ho deixem refredar una mica. Retirem el paper de diari i pelem les hortalisses. Eliminem les llavors i ho esmicolem a llenques petites.
D’altra banda, obrim la llauna d’anxoves i les escorrem bé. En un plat, posem barrejat les llenques de pebrot i albergínia i per sobre 4 o 5 anxoves per persona. Ja es pot servir, sobre una torrada untada amb tomàquet o amb la torrada a part.

50min


Recepta de cuina de Escalivada de pebrot vermell i albergínia amb anxoves

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3187 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: