Popets a la llauna

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un quilo i mig de popets congelats 40/60
  • Un pebrot vermell escalivat
  • Oli d'oliva
  • Un got de vi blanc
  • Pebre vermell dolç
  • Sis alls laminats
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una paella mitjana
Uns estalvis
Una cassola marinera metal·lica

Elaboració

Primerament, descongelem els popets i els fiquem a la cassola amb un raig d'oli a foc baix perquè es vagin coent lentament.
A part, en una paella gran, sofregim els alls laminats i quan ja són una mica rossos, afegim dues cullerades de pebre vermell dolç i un got de vi.
Seguidament ho espolsem amb força julivert picolat i ho reservem.
Quan els popets ja són cuits, els hi afegim el sofregit de la paella, afegim unes tires de pebrot vermell i ho enfornem a 180º uns cinc minuts, i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1374 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!